#
Zutphenseweg 39 | 7211 EA EEFDE | T:0575-547678 | F:0575-547904 | E:info@ridair-brema.nl

Nieuw in ons programma

Biogen Wireshield VGP Eco label
Rocol Biogen Wireshield pail

ROCOL                                        

Biogen Wireshield milieu afbreekbaar staalkabel vet

Ridair/Brema heeft de vertegenwoordiging verkregen van de Britse top fabrikant ROCOL voor de maritieme markt in de Benelux.

ROCOL is de Engelse specialist op het gebied van smeermiddelen en heeft zeer recent een milieu afbreekbaar staalkabel product in de markt geïntroduceerd, de Rocol Biogen Wireshield. Biogen Wireshield voldoet aan de Amerikaanse VGP richtlijnen voor toepassing aan boord van zeeschepen welke Amerikaanse havens bezoeken.

Biogen Wireshield combineert door de unieke Pseudoplastic Rheology technologie de optimale werking van zowel een vet als een olie in één product.

Kijk gelijk op onze Biogen Wireshield pagina voor meer details.

 
 

De nieuwe accu vetspuit van Lincoln

Powerluber 1862E

De nieuwe Powerluber van Lincoln is de meest geavanceerde vetspuit op de markt, voorzien van een 18V Li-Ion accu, lcd display, LED verlichting en uiteraard 2 verschillende opbrengststanden.

Het verlichte lcd display stelt u in staat de hoeveelheid verpompt vet, cartridge niveau & accu reserve uit te lezen. Door de toepassing van Lithium-Ion techniek voor de accu is de nieuwe Powerluber 1862E uiterst krachtig met een lange standtijd. De ingebouwde LED verlichting geeft u duidelijk zicht op de bevestiging van de smeerkop op de vetnippel.

Met de nieuwe 1862E vetspuit kunt u dus voortaan eenvoudig altijd de juiste hoeveelheid vet bijvullen en mogelijke schade door over- of ondersmeren voorkomen.

 

Download hier de flyer, of bekijk alle documentatie in de sectie downloads.

Lincoln accu vetspuit Powerluber 1862E
 
Bernstein TECHNICLine tangen

Met de nieuwe tangen serie "TECHNICLine" heeft BERNSTEIN zijn succesvolle ESD tangen programma naar boven toe gecompleteerd. Voor het eerst biedt BERNSTEIN een elektronica tang voorzien van een geschroefd scharnier, een Ultra Flush facet en afgewerkt met een mat gezandstraald uiterlijk. Deze tangen serie wordt volledig vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit kogellagerstaal middels de modernste CNC freestechniek. Een inductieve naharding van de snijvlakken geeft een zeer hoge hardheid van 63-65 HRC waardoor een slijtvast Ultra Flush facet mogelijk wordt.

Het volledige BERNSTEIN programma voldoet met deze nieuwe toevoeging aan alle wensen welke gesteld worden door de elektronica industrie. Naast de verschillende oppervlakte behandelingen en handgrepen van de tangen betreft dit met name de verschillende scharnier constructies en vorm van de kop met al hun eigen voor- en nadelen.

Zonder enige twijfel behoort de nieuwe tangen serie TECHNICLine tot de top van de markt, en vormt samen met de EUROLine-Conductive tangen serie een uitgebreide keuze in tangen van zeer hoge kwaliteit.

U kunt nu zelf kiezen voor een tang van zeer hoge kwaliteit met de voordelen van en doorgestoken scharnier (Box joint) of een instelbaar geschroefd scharnier (Adjustable screw joint system).

In deze bijlage treft u een eerste overzicht aan van de TECHNICLine tangen serie. U ziet dat we naast een Flush facet deze maal hebben ook hebben gekozen voor een Ultra Flush facet (Razor Flush), welke een geheel vlak knip oppervlak geeft. Ultra Flush facetten genieten niet alleen de voorkeur in toepassingen voor medische apparatuur en de luchtvaart, maar worden steeds meer toegepast in allerlei elektronica toepassingen.

Download hier de flyer van deze nieuwe tangen serie of bestel ze in onze nieuwe webshop www.servicekoffers.nl

 

 

VDE Gereedschapsset 8300 GLOBETROTTER

Voor de mobiele monteur van vandaag introduceert BERNSTEIN een nieuwe serviceset in een handzame rugzak. Op deze manier heeft de monteur tijdens transport zijn gereedschap veilig opgeborgen op zijn rug.

Deze gereedschapsset bevat een uitgebreid assortiment aan VDE gereedschappen waarvan u alle gegevens in de hieronder te downloaden flyer aantreft.

VDE Gereedschapsset 8300 Globetrotter (GB)

VDE Gereedschapsset 8300 Globetrotter (D)